PowerSlim Starterspakker voor een goede start van het programma.
PowerSlim Starterspakker voor een goede start van het programma. Amber van Rixoort

Opening Love it with Lil

15 november 2019 om 15:41 Evenementen Deel je nieuws

“Love it with Lil is jouw stok achter de deur!”

 

NIJKERK – Zaterdag 23 november opent PowerSlim coach Lilly Huijbreghts haar nieuwe praktijk ‘Love it with Lil’ aan de Groenestraat in Nijkerk. De 28-jarige coach helpt haar klanten met een bewust en gebalanceerd voedingspatroon dat simpel en doeltreffend de gewenste afslankresultaten behaalt. De feestdagen staan voor de deur, maar met Lilly’s begeleiding en tips zul jij ook tijdens deze dagen gezond, maar lekker kunnen eten.

Maak tijdens de opening een afspraak voor een GRATIS intake en krijg 10% korting op je PowerSlim starterspakket. 

PowerSlim is een afslankconcept waarmee je niet alleen het gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Lilly: “Dit gebeurt volledig onder mijn (wekelijkse) begeleiding en met behulp van een breed assortiment aan onder andere eiwitrijke en koolhydraatarme producten. Ik help je volop te variëren met heerlijke maaltijden en niet geheel onbelangrijk: alles staat in een handomdraai op tafel.” 

Met deze nieuwe praktijk in Nijkerk gaat een langgekoesterde droom van Lilly in vervulling. “Ik kom echt uit een ondernemersgezin. Als klein kind speelde ik verkoopster met de schoenen van mijn oma en zorgde ik ervoor dat de klanten van mijn moeders kapsalon het naar hun zin hadden. Mijn vader is ook al zijn hele leven ondernemer. Ik denk dat het ondernemerschap in ons DNA zit.” 

Daarnaast heeft deze geboren ondernemer de nodige ervaring in haar eigen strijd tegen de kilo’s. Ze is maar liefst 25 kilo afgevallen en weet als geen ander welke struikelblokken je tegen komt en hoe je uiteindelijk toch jouw doel kunt halen en behouden. “Sinds ik ben aangesloten bij PowerSlim zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker en gezelliger afslanken gaat als je hierbij wordt geholpen. Je staat er niet alleen voor, ik zal je steunen. We gaan samen voor een gezondere en fittere versie van jezelf.” Na de gewenste resultaten blijft de PowerSlim coach haar klanten begeleiden en helpt zij hen het gewenste gewicht en hun nieuwe energie te behouden. “Love it with Lil is jouw stok achter de deur!”

 

De opening is zaterdag 23 november tussen 11.00 en 17.00. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken met coach Lilly, producten te proeven en al hun vragen te stellen over het PowerSlim-programma. 

 

advertentie
advertentie