Country Mill ontwikkelt naar een full service concept. ,,We zijn echt gericht op maatwerk.''
Country Mill ontwikkelt naar een full service concept. ,,We zijn echt gericht op maatwerk.'' Annet Bosson / Bewerking: Maureen van Goethem

Het paard staat bij Country Mill Horse Support op de eerste plaats

14 november 2019 om 16:23 Zakelijk

NIJKERK Country Mill Horse Support is gespecialiseerd in het aanmeten, repareren en adviseren van ruitersportbenodigdheden voor ruiter en paard.

Country Mill Horse Support heeft inmiddels een naamsbekendheid opgebouwd die tot ver buiten de Nederlandse grenzen reikt. Alle medewerkers van Country Mill zijn zelf actief binnen de paardensport. Waar in de meeste gevallen de focus in de verkoop ligt op de ruiters, heeft Country Mill het paard op de eerste plaats staan.

,,Je kunt met je paard terecht in de overdekte rijhal, waar voor het paard alles gepast kan worden, van zadel, tot hoofdstel en dekens. Na het aanmeten kun je het testen in de praktijk, door in de rijhal lekker rond te rijden'', zegt Herman van de Bunt, eigenaar van Country Mill Horst Support.

MEEDENKEN Passie is wat de medewerkers van Country Mill uitstralen. Door te putten uit eigen ervaring kunnen de specialisten meedenken met de ruiter en de verschillende voordelen en nadelen van de producten goed benoemen. De focus van Country Mill ligt op het maatwerk voor de (semi) professionele ruitersporter.

PROBLEMEN OPLOSSEN ,,Wanneer ruiters problemen ervaren met de rug van hun paard, dan zijn wij het voorstation van de dierenarts. Het zadel zou dan de oorzaak van het probleem kunnen zijn. We willen probleemoplossend en in het belang van het paard en de ruiter werken.''

Country Mill Horse Support is een bedrijf dat ruiters helpt problemen te voorkomen en daarom is het is aan te raden regelmatig een check te doen van zadel en harnachement. ,,Wij hebben zadelspecialisten en harnachementspecialisten. Van hoofdstel tot bit en van zadel tot deken, wij kunnen alles op maat afpassen en verbeteren voor het welzijn van paard en ruiter."

DIERENARTSEN Country Mill Horse Support werkt nauw samen met veel dierenartsen, fysiotherapeuten, osteopaten, paardentandartsen en andere gezondheidsbegeleiders.

De winkel wordt volgend jaar aangepast, waarbij er nog meer aandacht komt voor het ambacht van zadel maken en harnachement. Er komen meer zadelmakers in dienst en bij de winkel komt een eigen een schoen- en laarzenmakerij. In eigen huis zullen ook dekens en kleding geproduceerd worden. Country Mill ontwikkelt op die manier naar een full service concept, waarbij de bedrijven en ruiters worden ondersteund in de sport. ,,We zijn echt gericht op maatwerk.''

Country Mill Horse Support. Jan Plassensteeg 18A in Nijkerk. Tel.: 033 246 27 18. www.countrymill.nl

Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie