De Belgische Bruno Taverniers in actie bij Betuwe Linge Cup 2018
De Belgische Bruno Taverniers in actie bij Betuwe Linge Cup 2018 Johan de Hoop

Nijkerkers hopen op revanche bij de menindoor Betuwe Linge Cup 2019 in Ermelo

13 november 2019 om 13:31 Overig Deel je nieuws

Verschillende Nijkerkers wisten zich bij de befaamde Menindoor Nijkerk begin november voor de finale te plaatsen echter geen van hen wist met de kampioenstitel naar huis te gaan. Komend weekend zullen zij hun kansen pakken bij de spectaculaire menindoor de Betuwe Linge Cup 2019.
Eerder werd de Betuwe Linge Cup georganiseerd in Zoelen echter nadat deze manege niet meer beschikbaar is voor evenementen, heeft organisator Bert van den Hater kunnen regelen dat deze mooie men-wedstrijd in de Amaliahal van het KNHS centrum in Ermelo gereden mag worden! 

Als verrassing van de finale avond, komt ook olympisch dressuurruiter Edward Gal een parcours rijden, bijgestaan door zijn eigen groom Vanessa. Bert van den Hater hoopt voortijdig wel een keer te oefenen met Edward. "Op een marathonwagen achter een paard werkt toch even anders als dressuur op de rug van het paard", aldus Bert. 

Tijdens de finale-avond zal er ook een rubriek vierspan paarden aan de start verschijnen, drie nationale menners zullen het moeten opnemen tegen internationaal vierspan paarden-menner Bram Chardon!

Vrijdag 15 november om 17.00 uur start de eerste aanspanning en rond 22.30 uur de laatste van de vrijdagavond, zaterdag 16 november zal om 8.15 uur de wedstrijd vervolgd worden, waarna rond 17 uur de spectaculaire finale zal beginnen!

De toegang is gratis, de organisatie zorgt zelf voor de catering.

Locatie: KNHS, de Beek 125, 3852 PL te Ermelo

Meer informatie op:
https://www.hoefnet.nl/kalender-uitslagen-startlijsten/betuwe-linge-cup-2019/

Een bijdrage van Petra de Graaf Business Creative

 

advertentie
advertentie