Van Hussel Schilderwerken in jubileumjaar derde beste van Midden-Nederland

12 november 2019 om 17:39 Nieuws Deel je nieuws

Tijdens de ledenbijeenkomst van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder op locatie bij de KNVB Campus in Zeist is Schildersbedrijf Van Hussel uitgeroepen tot 3e beste schilder van Midden Nederland. Een mooie beloning voor Van Hussel die dit jaar ook nog eens 12,5 jaar bestaat.

“Met Van Hussel Schilderwerken zijn wij vanaf dag één gefocust op kwaliteit met een perfecte service. We hebben nooit de ambitie gehad het grootste schilderbedrijf te worden, wel de beste. We zijn dan ook super trots dat wij in ons jubileumjaar zijn uitgeroepen één van de beste schilders van regio Midden-Nederland. Het is een mooi resultaat waar elke dag met het hele team hard voor werken!”, aldus Frits van Hussel. Die met een gemiddelde klanttevredenheid van 9,5 de prijs in ontvangst mocht nemen.

Podiumplek tussen 400+ schilderbedrijven
De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie met meer dan 400 aangesloten vakschilders door heel Nederland en organiseert jaarlijks de prijsuitreiking van de Klanttevredenheid Award. Klanten dienen schilders op meer dan 10 onderdelen te beoordelen. Het verschil tussen de nummers 1 (uit Roozendaal, Arnhem) en 2 (uit Hilversum) in de categorie Midden- Nederland bleek slechts enkele tienden te zijn. Van Hussel Schilderwerken kijkt dan ook uit naar volgend jaar en hoopt nog beter uit de verf te komen.

Over Van Hussel Schilderwerken
Van Hussel Schilderwerken is een hoogstaand schildersbedrijf gevestigd in Nijkerk en is werkzaam in de omgeving van Amersfoort en ‘t Gooi. Met ons hechte team van vakschilders richten wij ons op het onderhouden en het verduurzamen van panden en woningen. We onderscheiden ons door hoge mate van afwerking en door het gebruik van nieuwe technieken en materialen. Momenteel heeft Van Hussel meerdere schilder vacatures open staan. Nieuwe vakschilders worden intern opgeleid conform de speciale werkwijze van Van Hussel.

advertentie
advertentie