Afbeelding
Robert Kreuning

sc Hoevelaken strijdend naar winst

10 november 2019 om 01:04 Voetbal

HOEVELAKEN Goed was het niet zaterdag in Hoevelaken, maar het resultaat van de hoofdmacht tegen Otterlo vergoedde veel en misschien wel alles. De 2-1 winst was zwaarbevochten, maar betekent wel dat Hoevelaken weer aansluiting heeft met de top.

Het was koud en guur op sportpark Kleinhoven en het spel van Hoevelaken en Otterlo zorgde niet direct voor verwarming. Beide ploegen deden hun uiterste best, maar er lukte gewoon net even te weinig om de harten te verwarmen. Voor Hoevelaken was er het excuus dat het wat spelers mistte dus de opstelling was nogal anders dan eerdere duels en dus was het soms wat onwennig.

Gelukkig voor de thuisploeg bleek aanvaller Coen Bos een uitermate scherpe middag te hebben, want op slag van rust en halverwege de tweede helft scoorde hij. De 2-0 tussenstand zou beslissend moeten zijn, maar enkele minuten voor tijd kwam Otterlo op 2-1 via Marco van Rooijen. Dat bleeke chter te laat voor Otterlo om nog aanspraak te kunnen maken op de winst. Voor Hoevelaken werd de middag nog mooier na het horen van de andere uitslagen, want daardoor staat de ploeg netjes vijfde op slechts drie punten achterstand van koploper VVOP.