Afbeelding
Erica van Welie

Vier goede doelen getrakteerd door jarig Van Wijnen

7 november 2019 om 15:25 Verenigingen

NIJKERK In het kader van hun 75 jarig bestaan, heeft Van Wijnen een aantal feestelijke activiteiten georganiseerd het afgelopen jaar. Donderdagmorgen 7 november werden de cheques van een van die acties uitgereikt aan de goede doelen Hospice Nijkerk, UVV Nijkerk, Hello You en Leergeld Nijkerk.

,,Wie jarig is trakteert", aldus Richard van Wijnen. ,,We hebben een viertal goede doelen uit Nijkerk gekozen om te ondersteunen, samen met onze klanten. Bij iedere verkoop werd een percentage van het verkooptarief door de betreffende klant geoormerkt aan een van de vier goede doelen", vervolgt hij.

De actie was een groot succes, maar dat cheques met deze bedragen uitgedeeld werden, hadden de goede doelen niet kunnen hopen. ,,Daarmee kunnen we heel veel kinderen weer van een fiets, schoolreis of laptop voorzien", aldus Monique van Rooyen, bestuurslid van Leergeld Nijkerk. Liesbeth Kranenburg, bestuurslid van Hello You, voegt daar enthousiast aan toe: ,,Bij Hello You hebben we altijd veel ideeën voor leuke uitjes en nu kunnen we daar concreet vorm aan geven."

Er waren drie cheques bij met eenzelfde waarde van 3.250 euro, maar die van Hospice Nijkerk sprong er met kop en schouders boven uit. Zij mochten een cheque ter waarde van 7.250 euro in ontvangst nemen. Het bestuur reageerde dan ook erg overdonderd en enthousiast. ,,Het is dan ook een doel waar veel mensen wel over gehoord hebben of graag een bijdrage aan leveren", legt Herman van Wijnen uit.

De vier goede doelen bedankten alle medewerkers en hun klanten van Van Wijnen na het fotomoment uitbundig.

advertentie
advertentie