Eerste overwinning Voice

3 november 2019 om 20:40 Overig Deel je nieuws

De handbalheren van HV Voice hebben zich na de thuisnederlaag van vorige week goed herpakt. In Amsterdam werd US met 12-23 verslagen.

Voice begon de wedstrijd geconcentreerd en verdedigde uitstekend. Er werden amper kansen weggegeven en Voice hoefde lang geen tegendoelpunt te incasseren. Na ruim 20 minuten spelen stond er een 0-8 stand op het bord. Door de comfortabele voorspring zakte de concentratie weg bij Voice en dat hielp US weer in de wedstrijd. Bij rust was de voorsprong een stuk kleiner; 5-9.

De tweede helft ging lang gelijk op. US kwam makkelijker tot scoren, maar Voice antwoordde door daarna weer een tegendoelpunt te maken. De voorsprong kwam niet in gevaar. In de loop van de tweede helft vloeiden de krachten weg bij de Amsterdamse ploeg. Voice profiteerde en ging wel door met scoren. In de laatste minuten werd zo alsnog een ruime overwinning geboekt.