Daniël Bezembinder met de voorzet voor de 0-1 bij Zeewolde.
Daniël Bezembinder met de voorzet voor de 0-1 bij Zeewolde. Robert Kreuning

Hoevelaken geeft winst weg in Zeewolde

3 november 2019 om 13:54 Voetbal

HOEVELAKEN Het 1-1 gelijke spel in Zeewolde was een tegenvallend resultaat voor Hoevelaken zaterdag. Zelf had de ploeg voldoende kansen om de winst mee naar huis te nemen, maar de eindfase van de aanval was te onzorgvuldig. 

Na een snelle bijna-treffer van Hoevelaken, Daniël Bezembinder kon net niet intikken, nam Zeewolde het spelbeeld in handen. Met soepel spel had de thuisploeg veel balbezit, maar vrijwel alles strandde nabij het zestien meter gebied van Hoevelaken. Daarna beet Hoevelaken goed van zich af en het leverde de 0-1 ruststand op. Daniël Bezembinder werd weggestuurd door Robin Elverding en gaf een voorzet die door Fabian Bezembinder werd ingeschoten.

Met de wind in de rug ging Hoevelaken op zoek naar een grotere voorsprong maar, net als Zeewolde in de eerste helft, de aanvallen waren te vaak onzorgvuldig of werden matig afgerond. Namens de thuisploeg was Van Heesbeen doeltreffender in de omschakeling na weer een gestrande aanval van Hoevelaken. De 1-1 was voor Zeewolde het teken om weer bij te schakelen, maar gelukkig voor Hoevelaken zonder gevolgen.

advertentie
advertentie