In de Primera-winkel kunnen klanten terecht voor tijdschriften, boeken wenskaarten en kantoorartikelen, maar ook voor bankzaken van ING.
In de Primera-winkel kunnen klanten terecht voor tijdschriften, boeken wenskaarten en kantoorartikelen, maar ook voor bankzaken van ING. BDUmedia

ING-Servicepunt voor alle bankzaken

6 november 2019 om 17:31 Zakelijk

NIJKERK Klanten van ING kunnen vanaf 12 november hun dagelijkse bankzaken regelen bij het nieuwe ING-servicepunt in Nijkerk. Het ING-servicepunt is gevestigd in de Primera-winkel aan de Singel 4 in Nijkerk.

Bij deze Primera-winkel kunnen ING-klanten niet alleen terecht voor het ruime assortiment tijdschriften, boeken wenskaarten en kantoorartikelen, maar ook voor hun dagelijkse bankzaken van ING. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn gelijk aan die van de winkel.

Klanten van ING kunnen nog steeds snel, makkelijk en dichtbij hun dagelijkse bankzaken regelen. Jaap van Leeuwen, eigenaar van de Primera-winkel: ,,Primera en ING werken al in veel winkels samen. De voor- en nadelen waren voor ons al snel helder, en daardoor konden we rap 'ja' zeggen. Wij weten dat de maatschappij in een razend tempo digitaliseert. Daar ontkomen ook wij niet aan. Wij vinden ook dat een vertrouwde dienstverlenende organisatie zoals de ING in de stad moet blijven. Ook daarom hebben wij 'ja' gezegd. En hiermee bieden wij in onze winkel de klanten nog meer diensten aan. Om de klanten aan het ING-servicepunt goed te helpen, heeft ING ons speciaal opgeleid. We worden trouwens niet gelijk in het diepe gegooid, de eerste periode krijgen wij ondersteuning van een ervaren ING-medewerker. Vanaf 12 november kunnen ING-klanten voor hun dagelijkse bankzaken dus zes dagen per week terecht bij het ING-servicepunt in onze winkel."

In het ING-servicepunt regelen ING-klanten ook veel bankzaken zelf. Geld opnemen gaat straks via de Geldmaat. En als het nodig is, assisteert een medewerker hierbij.

Op sommige momenten is persoonlijk contact juist wel prettig of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld voor het openen van een rekening. Ook dan is er een medewerker bij het ING-servicepunt om te helpen. En heeft de klant een complexere vraag, waarvoor het goed is om eens een afspraak met een adviseur van ING te maken? Dan zorgen de medewerkers van het ING-servicepunt ervoor dat een adviseur van het ING-kantoor de klant binnen 48 uur terugbelt voor een afspraak.
Team Primera Nijkerk: ,,Wij zijn als team erg gemotiveerd om u van dienst te zijn. Wees welkom in onze winkel bij het nieuwe ING-servicepunt."

De openingstijden zijn: Maandag t/m Donderdag van 09:00 tot 18.00 uur. Vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie