Bibliotheek Nijkerk
Bibliotheek Nijkerk Bibliotheek Nijkerk

Gratis Appeltaartconcert bij de Bieb en Sigma

29 oktober 2019 om 10:34 Nieuws Deel je nieuws

Op vrijdag 8 november 2019 komt het Appeltaartconcert terug naar de Bieb in Nijkerk!

Het is een klassiek concert om mensen te raken en te ontroeren. Deze professionele musici spelen voor een breed publiek en speciaal voor ouderen en hun mantelzorgers. Een gezellige en informele manier om in aanraking te komen met prachtige muziek. Het Benjamin Franklin Trio komt spelen. De drie heren spelen Mozart, Roukens en Paganini op altviool, gitaar en cello.

In de pauze trakteert de Bieb natuurlijk op appeltaart.

Iedereen is welkom om te komen luisteren van 10.30 – 11.30 uur. Inloop vanaf 10.00 uur op de Frieswijkstraat 99 in Nijkerk.

Michiel Holtrop is oprichter en artistiek leider van de Stichting Appeltaartconcerten. Hij zorgt elk seizoen voor een nieuwe concertreeks, stelt het programma van elk concert samen, nodigt musici uit en speelt zoveel mogelijk ook mee.

“Dit is het zinvolste werk voor een musicus: om de mooiste klassieke muziek te spelen voor dankbare (en soms heel zieke) mensen,” zegt Michiel. 

“In 2014 heb ik vanwege de grote vraag naar concerten de Stichting opgericht. Dankzij de steun van vele Appeltaartconcert-vrienden, fondsen en sponsoren spelen we nu door bijna heel Nederland!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie