Tevreden lopen de spelers van Hoevelaken naar eigen helft na de 3-1 van Olaf de Rijk (midden) Robert Kreuning

Hoevelaken verdiend langs Stroe

28 oktober 2019 om 00:28 Voetbal

HOEVELAKEN Hoevelaken speelde zaterdag een prima duel tegen Stroe en sloot af met een 4-2 overwinning. Door de winst en de gunstige overige uitslagen heeft de ploeg de aansluiting met de top in de derde klasse terug.

Een goed spelend Hoevelaken kwam echter geheel tegen de verhouding in op achterstand door attent regaeren van Dylan Morren (0-1). Even leek Hoevelaken van slag, maar aanvaller Coen Bos nam zijn ploeg bij de hand. Na een half uur zorgde hij ervoor dat Daniël Bezembinder de gelijkmaker kon aantekenen en vlak voor rust werd Bos gevloerd binnen de beruchte lijnen. Aan Joeri van den Hoeven zijn zulke mogelijkheden wel besteed, zodat Hoevelaken met een 2-1 voorsprong ging rusten.

Voordat Stroe dacht aan een wederopstanding, was het Olaf de Rijk die de 3-1 aantekende, weer met een assist voor Coen Bos. Daarna was er controle al bracht Roy Groenevelt met de 3-2 toch de spanning terug. Olaf de Rijk zorgde echter met zijn tweede treffer weer voor een betere marge en de 4-2 werd vakkundig uitgespeeld door Hoevelaken. De gedegen en nette overwinning brengt Hoevelaken weer in de buurt van de topplaatsen, waar ze zich de komende weken verder op kunnen richten.