Verdediger Stan Onland treurt na de matige vertoning van Veensche Boys
Verdediger Stan Onland treurt na de matige vertoning van Veensche Boys Kees van den Heuvel

Veensche Boys laat het flink afweten

28 oktober 2019 om 00:10 Voetbal

NIJKERKERVEEN Van de ploeg die vorige week tegen koploper Unicum met goed spel, veel passie en inzet had moeten winnen, was over zaterdag in Veenendaal. Veensche Boys ging keihard met 5-1 onderuit tegen De Merino's. Een collectieve off-day was het en trainer Assink benoemde het duidelijk: ,,We zijn afgetroefd op wilskracht, inzet, strijd, beleving én kwaliteit."

Aanvankelijk gaf Veensche Boys nog redelijke tegenstand, maar nadat Joop de Bruin de thuisploeg aan de leiding bracht met een benutte strafschop, leek alle vertrouwen weg. De Merino's speelden niet alleen beter, maar werden ook geholpen door geschutter aan de kant van Veensche Boys. Jamal Bendadi zorgde voor de 2-0 en vervolgens schoot verdediger Jaimy Mol de bal tegen de rug van doelman Wessel Kroon, wat de 3-0 betekende. Kroon verslikte zich na rust in een storende aanvaller en via deze Aron Veldhuizen verdween de bal weer in het net: 4-0.

Dezelfde Veldhuizen bezorgde de thuisploeg enkele minuten later ook de 5-0 en De Merino's leken uit te lopen naar een monsterscore. De schade 'bleef echter beperkt' voor de Veenders en een kwartier voor tijd wist Nico van den Brom de 5-1 aan te tekenen. Voor de term 'eretreffer' was het optreden van Veensche Boys echter te mager en uiterst teleurgesteld droop Veensche Boys af na het laatste fluitsignaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie