Afbeelding
Covebo Group

Nijkerkse Covebo Group groeit met 1200 uitzendkrachten door overname

23 oktober 2019 om 14:58 Zakelijk

NIJKERK Uitzendgroep Covebo uit Nijkerk heeft Eurojob uit Hoofddorp overgenomen. ,,Covebo versterkt met deze overname haar leidende positie in de uitzendmarkt van arbeidsmigranten in de logistiek- en retailindustrie", aldus de organisatie.

Covebo Group heeft dagelijks circa 8000 uitzendkrachten aan het werk in de sectoren productie, logistiek, bouw en techniek. Een derde hiervan is Nederlands, de overige uitzendkrachten worden geworven in andere EU-landen. Het overgenomen Eurojob is gespecialiseerd in het uitzenden van arbeidsmigranten uit de EU en heeft dagelijks circa 1200 uitzendkrachten aan het werk. 

ZELFSTANDIGHEID De Hoofddorpse onderneming behoudt haar eigen gezicht en identiteit. Ook blijft Ronald van Adrichem CEO. ,,Wij zien uit naar deze nieuwe stap. Het concept van House of HR, waarin we onze zelfstandigheid kunnen behouden en tegelijkertijd de voordelen van een groep benutten, spreekt ons erg aan. Zo krijgen we een veel grotere slagkracht", aldus Van Adrichem. 

NIEUWE EXPERTISE CEO Henk Buitink van Covebo Group: ,,Wij zijn trots dat we bijna vijftig medewerkers met een voor ons nieuwe expertise tot onze collega's mogen rekenen. Eurojob vergroot bovendien de positie van Covebo Group in de markt van grote klanten met veelal in-house-dienstverlening. Dat maakt onze groep nog sterker."

OVERNAMES De komst van Eurojob naar Covebo Group betekent voor de uitzendgroep de derde overname in drie jaar tijd. Eerder nam Covebo Group Effect Personeelsdiensten en VNOM Bemiddelaar in Techniek over. 
 

advertentie
advertentie