Vriendelijk omgaan met dementie

18 oktober 2019 om 16:19 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op maandag 4 november is het thema in het Alzheimer Café “Vriendelijk omgaan met dementie”. De avond is speciaal bestemd voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, vrijwilligers, hulpverleners en andere geïnteresseerden.

Gerdien Top van ‘top voor dementie’, is als gastspreker aanwezig en geeft deze avond tips en adviezen. Bewustwording over de gevolgen van dementie is voor iedereen van belang. Welke tips geef jij of je naaste aan mensen in je omgeving wanneer er sprake is van dementie? Hoe belangrijk is het dat degene met dementie ‘gewoon’ mee blijft doen aan activiteiten? Wanneer en hoe compenseer je, als naaste betrokkene, iets wat voor de persoon met dementie niet meer lukt? Er is uiteraard ook ruimte voor vragen van bezoekers. Deze bijeenkomst is gratis te bezoeken.        

Datum      :   maandag 4 november 2019                              Aanvang  :    20.00 uur (inloop vanaf: 19.30 uur)                  Locatie    :    Interakt Contour - Oranjelaan 79  - Nijkerk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sigma op telefoonnummer 033-2474830 of kijken op de site alzheimer-nederland.nl/nwveluwe

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie