Afbeelding
Gemeente Nijkerk

Appel en Driedorp presenteren bordje 'Mooiste plaats van Gelderland'

17 oktober 2019 om 15:24 Maatschappelijk

APPEL-DRIEDORP Appel en Driedorp, twee buurtschappen in Nijkerk, mogen zich een jaar lang de mooiste plaats van Gelderland noemen. Dat is volgens de gemeente een kroon op het 70-jarig bestaan van de actieve buurtvereniging Appel-Driedorp. Donderdag werd het eerste naambordje met daarop de titel 'Mooiste plaats van Gelderland' gepresenteerd.

De strijd om deze titel werd georganiseerd door het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Naast de titel werd 1000 euro voor het goede doel gewonnen. De buurtschappen zetten dit bedrag in voor een eigen ruimte voor de buurtvereniging in het schoolgebouw.

'DIK VERDIEND' De gemeente Nijkerk is trots op de buurtvereniging. Wethouder Oosterwijk: ,,Het is fantastisch hoe de buurtvereniging zich inzet voor de buurtschappen. Door hun inzet zijn Appel en Driedorp op een prachtige manier gepresenteerd. De titel 'mooiste plaats van Gelderland' is dik verdiend. We willen graag met de bewoners uitstralen dat we trots zijn op dit mooie deel van onze gemeente. Daarom gaan we een jaar lang zichtbaar maken dat zij zich terecht de mooiste plaatsen van Gelderland mogen noemen."

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie