Zwerkbal choco door Jens Niesthoven
Zwerkbal choco door Jens Niesthoven Bibliotheek Hoevelaken

Taartbakwedstrijd Bieb Hoevelaken een groot succes

14 oktober 2019 om 15:48 Evenementen Deel je nieuws

Het recept voor een geslaagde taartbakwedstrijd; drie categorieën, 11 deelnemers, 2 professionele juryleden, 11 taarten, 3 hoofdprijzen, 3 publieksprijzen én toneelgroep “Het Gebeuren”.

Deze mix bracht een succesvolle en gezellige ochtend tot stand. Al vroeg waren de deelnemers opgestaan om hun taarten te perfectioneren voor de wedstrijd. Fabienne Toebast en Dennis Toebast proefden en inspecteerden de taarten. Ook werd er nauwkeurig gekeken naar de gebruikte technieken.

De publieksjury stroomde rond 10 uur binnen en mocht ook hun oordeel vellen. Toneelgroep ‘Het Gebeuren’ gaf een mooie voorstelling tijdens het juryberaad. Zij wisten het publiek te laten lachen en te boeien met hun verhaal.

En toen het moment waarop alle deelnemers hadden gewacht: de uitslag. De publieksprijzen gingen naar Tamara van de Brink met Het receptenboek(3), Lieke Boon met Lieke’s frisse taart(2), Marjolijn Borgstijn met Sophies feestje (1). Allen ontvingen zij een mooi receptenboek dat ter beschikking was gesteld door Bruna Hoevelaken.

Vervolgens de jury prijzen. In de drie verschillende categorieën werden de volgende deelnemers nummer 1; Marjolijn Borgstijn met Sophies feestje, Jens Niesthoven met Zwerkbal choco en Josephine Klaus met Flower Power. Zij mogen hun winnende taart maken bij Bakkerij Toebast onder de begeleiding van Dennis Toebast. 

Sophies feestje door Marjolijn Borgstijn
Flower Power door Josephine Klaus
Winaars taartbakwedstrijd Hoevelaken
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie