Afbeelding
Gemeente Nijkerk

Echtpaar Rozendaal-Wassink viert briljanten huwelijk

28 oktober 2019 om 16:30 Mensen

HOEVELAKEN Burgemeester Gerard Renkema bracht maandag 28 oktober een felicitatiebezoek aan het echtpaar Rozendaal-Wassink, vanwege zijn 65-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar is sinds kort verhuisd naar Sint Jozef Hooglanderveen, maar heeft hiervoor altijd in Hoevelaken gewoond. Zij stellen het erg op prijs dat burgemeester Renkema bij hen op bezoek komt. Vijf jaar geleden heeft hij hen ook bezocht.

Meneer Rozendaal heeft lange tijd gewerkt als postbesteller. Daarnaast heeft hij gewerkt in een bakkerij in Hoevelaken en is hij ook nog stratenmaker geweest. Mevrouw Rozendaal-Wassink heeft in verschillende werkhuizen gewerkt. Beiden hebben altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Meneer heeft gereden voor 'Tafeltje dekje'; de Zonnebloem en de rommelmarkt. Mevrouw heeft dertig jaar als vrijwilligster gewerkt in het verpleeg- en Gasthuis St. Elisabeth in Amersfoort. Zij heeft hiervoor ook een lintje gekregen.
Meneer Rozendaal tuiniert graag en gezamenlijk heeft het echtpaar veel gefietst en veel (bus)reizen gemaakt, zoals naar Canada met het koor. Zij hebben twee dochters en ook twee kleinkinderen.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie