Een beeld wat zaterdag te vaak werd gezien; Jan van Willige die wordt gepasseerd  namens NSC
Een beeld wat zaterdag te vaak werd gezien; Jan van Willige die wordt gepasseerd namens NSC H. Timmerman (v.v. Staphorst)

NSC fors onderuit in Staphorst

13 oktober 2019 om 11:13 Voetbal

NSC heeft zaterdag de harde lessen van de Hoofdklasse ondergaan. Waar de Nijkerkers voldoende kansen kregen op treffers, wisten ze het doel van Staphorst niet te vinden. De thuisploeg was een stuk effectiever en won uiteindelijk met maar liefst 6-0.

Trainer John Kamphuis sprak vorige week uit dat de duels van NSC garant staan voor doelpunten, maar deze variant is niet datgene wat hij wil zien. Zijn ploeg voetbalde in ieder geval voor de rust goed mee met Staphorst, maar waar NSC, bijvoorbeeld in de persoon van Yordi Grovenstein, de kansen mistte, was Staphorst doelgerichter.

De thuisploeg had deze competitie al vaker met ruime cijfers gewonnen en liet ook zaterdag zien dat zij aanvallend een uitstekende ploeg hebben. Martijn Brakke zorgde met twee treffers voor de ruststand en na de thee ging Staphorst vrolijk verder.

Mike Reuvers, Xaver Slot, weer Brakke en Ruben Kin zorgden ervoor dat NSC teleurgesteld de kleedkamer opzicht na de 6-0 nederlaag. Op 26 okotber moeten de Nijkerkers zich zien te herstellen in het thuisduel tegen avv Swift.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie