Bij Nicolien Franken ben je in no time van je ongewenste haargroei af.
Bij Nicolien Franken ben je in no time van je ongewenste haargroei af. Maureen van Goethem

Pijnloos definitief en veilig ontharen

9 oktober 2019 om 17:30 Advertorial_2

NIJKERKERVEEN Nooit meer scheren, waxen of epileren? SHR (Safe Hair Removal) is een innovatieve ontharingstechniek.

Maureen van Goethem

Steeds meer vrouwen en mannen kiezen ervoor om hun ongewenste haar definitief te laten verwijderen. Nicolien Franken van de gelijknamige schoonheidssalon in Nijkerkerveen heeft een glimlach op haar gezicht wanneer zij vertelt over haar nieuwste aanwinst voor de salon. ,,Als eerste in de regio Nijkerk werk ik met de allernieuwste aanwinst op het gebied van definitief ontharen.''

Franken houdt de vakbladen bij, bezoekt beurzen en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. ,,Dat alles om bij te blijven en mijn klanten de nieuwste behandelingen te kunnen bieden", zegt zij. ,,Vorig jaar heb ik al de zuurstofbehandeling geïntroduceerd en eerder dit jaar de fruitzuurbehandeling voor de huid.''

Het is geen laser of IPL, maar een doorontwikkelde (net zo effectieve) techniek. Door de hoge frequentie van licht kan de temperatuur laag blijven en is het dus een 100% veilige en pijnloze methode.

SHR ontharen is de meest comfortabele definitief onthaarbehandeling die nu voorhanden is. Het combineert lasertechnologie met pulserend licht en koelt tegelijk. ,,Met SHR werken we maar met een temperatuur tot 40 graden in plaats van 70 graden zoals gebruikt wordt bij IPL en laser. Hierdoor is de behandeling honderd procent veilig en pijnloos'', aldus Franken.

Bijzonder aan deze methode van definitief ontharen, is dat het ook geschikt is voor mensen met blond of rossig haar. Bovendien kan deze behandeling in de zomer worden uitgevoerd, wat tot nu toe nog niet mogelijk was. Nog een pluspunt van de SHR methode is dat er geen lengte van de haar nodig is voordat deze verwijderd kan worden. Je hoeft de weken tussen de behandelingen door dus niet met die zichtbare beharing, waar je juist zo graag van af wil, over straat.

SHR werkt met flitsen. De flitskop wordt glijdend over de huid bewogen. ,,Op deze manier kunnen grotere oppervlakten sneller worden behandeld. Dit scheelt naast tijd dus ook geld voor onze klanten'', stelt Franken.

Gemiddeld zijn er zo'n zes à tien behandelingen nodig voor een mooi resultaat. De behandelingsfrequentie is één keer per zes weken. Het SHR-apparaat is bovendien voor meerdere behandelingen inzetbaar. Namelijk ook voor het behandelen van pigmentvlekken, couperose, grove poriën, fijne lijntjes en acné.

OPEN DAG Op zaterdag 19 oktober van 10.00 tot 17.00 uur organiseert Franken een open dag. Tijdens deze dag zijn er introductie kortingen en is er een leuke verloting waarbij men kans maakt op vijf gratis okselbehandelingen. ,,Heb je interesse? Kom vrijblijvend langs en laat je informeren'', zegt Franken enthousiast.

a [Schoonheidssalon Nicolien Franken. Vreugdenhilstraat 21, 3864PJ Nijkerkerveen. Tel.: 033-2581854. www.schoonheidssalon-nicolienfranken.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie