Afbeelding
Harry Koelewijn

Echtpaar Van Drie-Van den Brink zestig jaar getrouwd

30 september 2019 om 12:40 Mensen

NIJKERK loco-burgemeester Wim Oosterwijk bracht maandag 30 september een felicitatiebezoek aan het echtpaar Van Drie-Van den Brink, omdat zij die dag precies zestig jaar getrouwd waren.

Het echtpaar kent elkaar van de jongens- en meisjesvereniging in Nijkerkerveen. Zij ontmoetten elkaar toen zij 18 en 21 waren en trouwden 6 jaar later. Mevrouw heeft voor ze trouwde bij de Albert Heijn in Amersfoort gewerkt. Meneer heeft tien jaar als tuinman op een landgoed gewerkt en de verder altijd als chauffeur op de vrachtwagen gezeten (enkel binnen Nederland gereden).

Het echtpaar heeft 3 kinderen gekregen: een dochter, een zoon en tot slot weer een dochter. Inmiddels hebben zij ook zes kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Zij houden beiden van fietsen en genieten veel van hun tuin. Meneer heeft daarnaast kippen gehouden en mevrouw aan naaiwerk gedaan. Zij hebben samen diverse busreizen naar Duitsland gemaakt, nu gaan ze nog wel eens weekendjes weg.

Het 60-jarig huwelijksjubileum wordt op de dag zelf gevierd met familie. Ze zijn ook al een weekendje weg geweest met familie om het te vieren.

advertentie
advertentie