Afbeelding
MARIE-JEANNE SOL

Jarige Atletiek Vereniging Nijkerk in goede stemming

30 september 2019 om 07:26 Atletiek

NIJKERK Het 40-jarig jubileum van Atletiek Vereniging Nijkerk (AVN) is afgelopen zaterdag uitbundig gevierd.

's Middags werden de leden getrakteerd op sportworkshops. Fanatiek als altijd beoefenden de atleten nu eens bootcamp, boksen, loopfietsen en judo met topjudoka Bas Koffijberg. Een harde regenbui kon de pret niet drukken.

Na een goed bezochte barbecue blikte voorzitter Eric Kuyer terug op het ontstaan van de vereniging, en gaf hij een doorkijkje naar de toekomst: ,,We zien mooie mogelijkheden voor de jeugd nu dit najaar nieuwe atletiektoestellen worden geplaatst. Ook de ruimte rondom het clubhuis krijgt een upgrade. In 2020 spreken we van AVN 2.0."

Wethouder Aboyaakoub kwam met felicitaties voor de jubilerende club en gaf als boodschap mee: ,,Blijf vooroplopen, blijf de lat hoog leggen en als jullie horden op de weg tegenkomen, spring daar dan overheen. Ga als een speer en bereik de finish."

Vervolgens was er een feestavond voor leden en ook de nodige oud-leden. Zelfs een trainster van het eerste uur maakte haar opwachting, evenals pupillen van toen - met het clubblad uit 1975 onder de arm. 'De vliegende kogel' is ondertussen allang vervangen door een digitale nieuwsbrief, maar het warme clubgevoel is gelukkig gebleven, concludeerde een aanwezige.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie