Afbeelding
BDUmedia

NSC herpakt zich tegen Purmersteijn

28 september 2019 om 23:32 Voetbal

NIJKERK Na twee nederlagen op rij tegen ACV en sc Genemuiden, heeft NSC zaterdag weer eens gewonnen. Op bezoek in Purmerend werd in de avond een 2-3 overwinning behaald op Purmersteijn. 

Het duel kende een opwindend eerste kwartier, want de tussenstand was toen al 2-1. Nadat Daniël Schermer de thuisploeg op voorsprong had gebracht, wist Yordi Grovenstein de gelijkmaker binnen te schieten. Zoals te vaak kreeg NSC echter al snel weer een doelpunt tegen en dit maal was het Wadie Daouameur, Daarna werd het voor de doelen iets rustiger, al kreeg was Kevin van Essen voor NSC nog dichtbij de gelijkmaker.

Wat in de eerste helft niet lukte, werd na de pauze wel behaald. De offensieve daadkracht van de Nijkerkers leverde al snel een strafschop op en die zijn altijd een prooi voor Yannick Cornelisz: 2-2. NSC was voetballend daarna beter dan de thuisploeg, die eigenlijk geen gevaar meer wisten te stichten. En natuurlijk was het weer Grovenstein die NSC op voorsprong bracht met een prima actie en doelpunt:2-3. 

De enige wapenfeiten daarna waren nog een kopbal op de lat van Purmersteijn en een rode kaart voor dezelfde ploeg. Jemairo Breinburg moest voortijdig vertrekken en maakt zo niet meer mee dat NSC het eindsignaal haalde met de 2-3 voorsprong. Weer een goede overwinning voor de Nijkerkers, die zich netjes in de middenmoot van de Hoofdklasse hebben genesteld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie