Alphacursus
Alphacursus AlphaNederland

Nieuwe Alpha van start in Nijkerk

17 september 2019 om 13:47 Activiteiten Deel je nieuws

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Nijkerk wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Nijkerk gaat op 25 september een Alpha van start met een bijzondere introductieavond: ‘Is er meer?’ Cabaretier TimZingt neemt ons deze avond mee in een hilarische en tedere voorstelling over leven, geloof en zingeving. De avond vindt plaats aan de Gasthuisstraat 15 en inloop v.a. 19:30 uur.  

Wat is Alpha?
In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend. We starten om 19.00 uur met een maaltijd en de avond is rond 22:30 uur afgelopen. We komen bij elkaar bij de Huiskamer in Nijkerk; Oosterstraat 2-A, 3861 BJ Nijkerk. 

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alpha-nijkerk.nl of neem contact op met Margreet via alphateamnijkerk@gmail.com of 06 16868098.

advertentie
advertentie