Ook aanvoerder Bas van de Grootevheen kon de nederlaag niet voorkomen
Ook aanvoerder Bas van de Grootevheen kon de nederlaag niet voorkomen Kees van den Heuvel

Einde bekeravontuur Veensche Boys

14 september 2019 om 23:50 Voetbal

NIJKERKERVEEN Veensche Boys doet na zaterdag niet meer mee in de districtsbeker. De Boys moesten ruim winnen van Victoria in Loosdrecht, maar slaagden daar niet in. Victoria won met 4-2 en plaatste zich door de winst voor de volgende bekerronde.

Veensche Boys liep al na één minuut achter de feiten aan na een snelle 1-0 van de thuisploeg. Victoria domineerde en verscheen nog enkele maen voor doelman Wessel Kroon, maar ineens scoorde Nico van den Brom de 1-1. Een opsteker, maar opnieuw gaf Veensche Boys snel een treffer weg 2-1. Voor de pauze werd het uitzicht op de volgende bekerronde verder vertroebeld. Victoria benutte een strafschop voor de 3-1, maar Herbert van den Ham zorgde nog voor de thee voor de 3-2.

IN de tweede helft ging Veensche Boys nog op zoek naar een beter resultaat en leek dat te behalen na een treffer van Rody Buitenhuis. De gelijkmaker werd echter afgekeurd en in de slotfase bracht Victoria de stand op 4-2.  Voor Veensche Boys begint de competitie komende zaterdag met een uitwedstrijd tegen VRC in Veenendaal. Trainer Erik Assink moet nog enkele beslissingen nemen qua invulling van de opstelling om de competitie succesvol te starten