Patrick van den Hoek: ,,Ik wil me maximaal inzetten om de traditie in ere te houden!”
Patrick van den Hoek: ,,Ik wil me maximaal inzetten om de traditie in ere te houden!” Gerrit Steen

Dorpsdag Hoevelaken in Ibiza style

29 augustus 2019 om 12:24 Evenementen

HOEVELAKEN Nog een paar dagen te gaan en dan vindt, op zaterdag 31 augustus, Dorpsdag Hoevelaken plaats. Voorzitter Patrick van den Hoek is er klaar voor. ,,We hebben alles in de steigers staan, het programma voor de dag is gevuld en de planning gemaakt, nu nog het mooie weer. De voorspellingen zien er in ieder geval goed uit."

Gerrit Steen

Dit is het eerste jaar van Van den Hoek als voorzitter van Stichting Dorpsdag Hoevelaken. ,,Met mijn betrokkenheid bij het dorp Hoevelaken wil ik mij maximaal inzetten om de traditie van de Dorpsdag Hoevelaken 'voor en door Hoevelakers' te steunen. Ieder jaar is het weer een opgave om de benodigde middelen en bemensing bij elkaar te brengen om de Dorpsdag Hoevelaken te realiseren. Ook dit jaar is dat voor de organisatie weer een uitdaging geweest maar het is ons ook weer gelukt."

NIEUWE LEDEN ,,Zelf heb ik jaren kunnen genieten van de Dorpsdag, nu vond ik het tijd om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast hebben wij een aantal nieuwe leden in de organisatie mogen verwelkomen die zich vanaf het begin zeer actief hebben ingezet. Als iedere dorpsbewoner zich af en toe inzet, al zijn het maar een paar uurtjes op de dag zelf, dan kunnen we nog vele jaren met elkaar een mooie dag organiseren", aldus Van den Hoek.

Van den Hoek denkt dat het programma van Dorpsdag Hoevelaken een goede basis heeft. Dit jaar heeft de organisatie van de Dorpsdag Ibiza style als thema gekozen. Voor dit thema is gekozen omdat Ibiza refereert aan strand, lekker weer, feest, gezelligheid en verbondenheid. Dorpsdag is voor veel mensen de afsluiter van de zomervakantie en vervult een verbindende rol tussen de dorpsgenoten.

MUZIEK Met het thema Ibiza style wordt invulling gegeven in programmering en ambiance door kleine sfeerlocaties te creëren zowel op het Manifestatieterrein als in de Stuw en op de pleinen De Wiekslag en De Brink. De organisatoren hebben gepoogd een goede mix aan muziek te programmeren op de pleinen. En natuurlijk hebben wij weer de vaste onderdelen van Dorpsloop en Bootcamp in ons programma opgenomen. De dorpsloop is net als vorig jaar met professionele tijdsregistratie.

SPONSORS Van den Hoek merkt op dat van dichtbij pas merkbaar is dat een Dorpsdag niet zo vanzelfsprekend is. ,,Als organisatie kunnen wij veel regelen, maar uiteindelijk zijn het de sponsoren en de vrijwilligers die de Dorpsdag Hoevelaken doorgang laten vinden en natuurlijk de Hoevelakers als publiek het feest laten slagen. Wij als organisatie zijn verheugd dat wij ook dit jaar zowel de bestaande als ook nieuwe ondernemers als sponsoren aan ons hebben kunnen binden."

Afsluitend zegt Van den Hoek: ,,Volgend jaar, zaterdag 29 augustus 2020, als wij ons 35e Dorpsdag Hoevelaken vieren, hopen wij ook weer voldoende bijdrage te kunnen ontvangen, zowel in bemensing als sponsoring om deze jubileum dag tot een onvergetelijke Dorpsdag Hoevelaken te maken."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie