Voorpand, Zwangerschapsmode & Babykleding in winkel
Voorpand, Zwangerschapsmode & Babykleding in winkel Zelf genomen

Het Bolle Buikje: jij en je baby in style

12 augustus 2019 om 15:35 Nieuws Deel je nieuws

Op 14 augustus opent Het Bolle Buikje om 10:00 uur haar deuren aan de Kleterstraat 13 in Nijkerk. Volg ze op Facebook en Instagram, want 31 augustus is de feestelijke opening met diverse leuke activiteiten.

Het Bolle Buikje is al jaren de leukste winkel van midden Nederland met zwangerschapsmode en maandelijks een nieuwe collectie. Voorheen was de winkel gevestigd in Almere maar vanwege de woonplaats van de eigenaresse, Alexandra Michorius, is het besluit genomen om de winkel te verhuizen naar Nijkerk. “Op deze manier wordt er nog meer aandacht aan de winkel besteed”, vertelt de enthousiaste Alexandra.

Zwangerschapskleding

Als je zwanger bent wil je er ook leuk uitzien. Je lichaam veranderd zo erg, dat het soms best lastig is. Welke maat heb je nodig? Vanaf wanneer ga je zwangerschapskleding dragen?

Allemaal vragen waar je bij Het Bolle Buikje mee terecht kan. Dan is het natuurlijk heerlijk om te kunnen shoppen in een fysieke winkel die alleen maar zwangerschapskleding & babykleding verkoopt.

Collectie

De leukste merken zijn er te koop zoals, Mamalicious, love2Wait, Supermom en Noppies.

Iedere maand komt er nieuwe collectie binnen. Ook voor voedingskleding & lingerie kan je er terecht.

Shop je toch liever online? Dat kan natuurlijk ook! Kijk dan op www.hetbollebuikje.nl

Zwangerschapstrouwjurken

Ook als je zwanger gaat trouwen kan je terecht bij Het Bolle Buikje. Zij hebben hele mooie feest- en zwangerschapstrouwjurken van Tiffany Rose uit Engeland. “Vroeger was dit een taboe, maar tegenwoordig super mooi en normaal. Ik heb al heel veel mooie bruidjes mogen helpen”, vertelt Alexandra.

Newborn

Als je dan toch aan het shoppen bent is het natuurlijk ook leuk om de eerste kleertjes voor je kindje te kunnen kopen. Het Bolle Buikje verkoopt kleding van Noppies en Bess Newborn in maat 50 t/m 68.

Cadeaubonnen

Iemand verrassen die zwanger is met een leuk cadeau? Geef dan bijvoorbeeld een mooie ketting van Proud Mama, een leuke knuffel van Happy Horse of prachtige slofjes van BY.E. Little Shoes. Mocht je geen cadeau kunnen vinden, zijn er ook cadeaubonnen.

De meeste zwangere dames komen met een vriendin, (schoon)moeder of met de vader zelf. Het maakt bij Het Bolle Buikje niet uit. Er is een ontspannen sfeer en voor iedereen die dat wilt, een kopje koffie of thee.

Neem een kijkje bij Het Bolle Buikje!

Vanaf 14 augustus 2019 Kleterstraat 13 - Nijkerk - 06-11108566

advertentie
advertentie