Parc Fermee
Parc Fermee M. Sleijster

Doe mee met de Parel Triathlon Zeewolde

23 juli 2019 om 13:13 Nieuws Deel je nieuws

Zwemmen, fietsen en lopen, deze drie sporten zijn bekend bij velen van ons maar direct achter elkaar volbrengen is weer een ander verhaal. Wil je deze uitdaging wel eens aangaan met jezelf of samen met anderen ?


De Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) organiseert op zondag 1 september hierom haar jaarlijkse triathlon waaraan iedereen aan kan meedoen.
Deze solo, duo of trio-estafette, beter bekend als de Pareltriathlon, zal dit jaar worden georganiseerd op zondag 1 September.

De Pareltriathlon draait om gezelligheid en is zeer laag drempelig.

Dus nodig je broer, zus, neefje, nichtje, oom , tante, buurman, buurvrouw of collega uit mee te doen en zo eens kennis te maken met de triathlon sport en met de TVZ of volbreng solo deze uitdaging !

De maximale capaciteit is 60 deelnemers cq teams. VOL=VOL

Wedstrijdinformatie
• Zwemmen - ca. 500m (1 ronde)
• Fietsen - ca. 22km (2 rondes)
• Lopen - ca. 5km (3 rondes)
Zie de TVZ-Zeewolde.nl website voor alle parcoursen.

Locatie
De locatie is net als ieder jaar op de parkeerplaats bij camping de Parel aan de Groenewoudseweg 71, 3896 LS te Zeewolde.

Geen Stayer wedstrijd
De wedstrijdcommissie benadrukt dat de TVZ Triathlon geen stayer  wedstrijd is. Bij constatering volgt een waarschuwing en moet de deelnemer(ster) kort stilstaan.

Aanvang
het ophalen van de startnummers is vanaf 10.30 uur.
Om 10.45 is de briefing van ALLE deelnemers en om 11.00 zal het startschot klinken.

Alleen vooraanmelding 
Meld je snel aan via de speciale website via TVZ-Zeewolde.nl om mee te doen !
Deelname vanaf 16 jaar, ben je jonger dan is deelname mogelijk met toestemming van de organisatie. Meldt je dan even via wedstrijdcommissie@tvz-zeewolde.nl

Kosten
De deelname  is gratis voor TVZ-leden. Niet-leden betalen 10,- euro bij individuele deelname en 7,50 euro per deelnemer bij deelname in een duo- of trio-team inclusief een consumptie bij inlevering van het startnummer.

Prijsuitreiking
Na afloop zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij het restaurant van Camping De Parel, aansluitend zal de lunch Barbecue plaatsvinden. Hiervoor kun je bij de inschrijving voor opgeven. Ook de niet triatleten kunnen hieraan deelnemen.

Sponsoren
De Pareltriathlon 2019 wordt mogelijk gemaakt door Dierenartspraktijk Flevoland, Fysiotherapie Luxor en Camping De Parel.

Zijn er vragen, stel ze gerust via wedstrijdcommissie@tvz-zeewolde.nl

Schrijf in en wij zien je graag op zondag  1 september !
De TVZ wedstrijdcommissie

Deelnemers 1
advertentie
advertentie