Afbeelding
Gemeente Nijkerk

Vrijwilligerscompliment goed bezocht

22 juni 2019 om 09:37 lokaal

NIJKERK De achtste editie van het vrijwilligerscompliment, vrijdagavond, vond plaats in Zomertuin De Wereldkeuken in Nijkerkerveen. De gemeente en
Sigma organiseren elk jaar het 'vrijwilligerscompliment' om te laten zien hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor de gemeente Nijkerk. Tijdens deze gezellige middag werden maar liefst driehonderd vrijwilligers uit de gemeente in het zonnetje gezet.

In de gemeente zijn veel inwoners actief in het vrijwilligerswerk. Sommige vrijwilligers werken een aantal uurtjes in de maand en sommigen doen het meerdere dagen per week. Wethouder Harke Dijksterhuis: ,,Vrijwilligers zijn goud waard en ze zijn de drijvende kracht achter veel organisaties. Met een leuke middag hebben wij vandaag alle vrijwilligers willen bedanken voor hun, vaak trouwe inzet."

Naast een hapje en een drankje konden de vrijwilligers tijdens een muzikaal intermezzo hun muzikale kwaliteiten testen en in gesprek met de wethouder. Tijdens deze gesprekken vroeg de wethouder waar een vrijwilliger energie van kreeg. Of wat nog gemist wordt bij de ondersteuning vanuit de gemeente. 

Op de vacaturebank van Sigma staan verschillende vrijwilligersvacatures vermeld. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Sigma informeert graag over de mogelijkheden: www.sigma-nijkerk.nl of het inloopspreekuur op vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie