Lotte Schipper in gesprek met lokale jongeren
Lotte Schipper in gesprek met lokale jongeren CDJA Foodvalley

CDA-jongeren in gesprek met Lotte Schipper

15 juni 2019 om 15:58 lokaal

NIJKERK Lotte Schipper (25) is voormalig voorzitter van het landelijke CDJA en momenteel het jongste lid van het landelijke CDA partijbestuur. Ze houdt zich bezig met de werving en binding van jongeren en met partijvernieuwing. In Nijkerk kwam ze praten met onder anderen leeftijdgenoten van de lokale CDJA.

De leden van het CDA Nijkerk-Hoevelaken en de jongeren van CDJA Foodvalley gingen met haar in gesprek over jongeren en politiek, de koers en de toekomst van het CDA en andere actuele politieke issues.

CDA-raadslid en tevens CDJA lid Matthias Blankesteijn: ,,Het is leuk om in gesprek te gaan met jonge mensen die actief zijn in de landelijke politiek. Naast dat je gewoon een hele gezellige avond hebt, kun je ook in gesprek over de toekomst van jouw partij en over actuele politieke onderwerpen. Zo komt politiek opeens heel dichtbij."

Het CDJA organiseert regelmatig politieke evenementen voor jongeren, en is altijd op zoek naar jongeren met een interesse in de politiek. Matthias: ,,Ik raad jongeren aan een keer een evenement bij te wonen. Check de Facebookpagina "CDJA Foodvalley" of stuur even een appje naar 06-46527124."

advertentie
advertentie