50.000e Stella Livorno E-bikes
50.000e Stella Livorno E-bikes Stella Fietsen

Stella levert 50.000e Stella Livorno e-bike

6 juni 2019 om 17:09 Nieuws Deel je nieuws

Het is feest bij de Nunspeetse e-bike fabrikant. Stella heeft de 50.000e Livorno e-bike geproduceerd. Het betreft een Stella e-bike uit de ‘Livorno-serie’. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.

 

Stella Livorno best verkocht in Nederland

In de afgelopen 3 jaar werd de Livorno-serie doorontwikkeld en verbeterd. Dit resulteerde in 2018 tot een enorm succes. De Stella Livorno werd benoemd tot de meeste verkochte Stella e-bike in Nederland.

 

“In de basis is de Stella Livorno E-bike een echte topper. Alle elementen zijn van topkwaliteit. In de afgelopen drie jaar hebben we op onze Research & Development afdeling (Onderzoek & Ontwikkeling) gewerkt aan optimalisatie. De geometrie is bijvoorbeeld verbeterd voor extra balans, de nieuwste modellen hebben hydraulische schijfremmen, mogelijkheid tot automatisch schakelen en beschikken over de nieuwe Daytime Running Light Technologie. Deze nieuwe dagrijverlichting is uniek en past zich aan aan het omgevingslicht. Dit betekent optimale zichtbaarheid overdag én ’s nachts, wel zo veilig!”, vertelt Daniel, productontwikkelaar bij Stella.

 

50.000e bezitter ontvangt Stella Livorno gratis

Naar aanleiding van cijfers uit het verleden en de verwachte verkopen, voorspelt Stella dat de 50.000e Livorno op tweede Pinksterdag wordt verkocht. Deze 50.000e koper heeft geluk, want de Livorno e-bike wordt gratis weggeven aan de koper. Dit zal gebeuren op maandag 10 juni in één van Stella’s 40 E-bike Testcenters.

 

We werken dagelijks met meer dan 500 mensen aan één doel: optimaal fietsplezier voor alle (potentiële) klanten. In Nederland fietsen na de tweede Pinksterdag in 2019, ten minste 50.000 mensen op de elektrische Stella Livorno. Dit is een compliment en kroon op ons werk. Dat mag dan ook gevierd worden! Daarom geven we de 50.000e koper de Stella Livorno e-bike cadeau, we maken er een feestje van!”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

advertentie
advertentie