Afbeelding
Harry Koelewijn

Truckfestijn in Nijkerk: dit is de route

10 juni 2019 om 06:44 lokaal

NIJKERK Het jaarlijkse truckfestijn in Nijkerk wordt zaterdag 15 juni voor de 32e keer gehouden. In totaal rijden er 155 vrachtwagens mee en ongeveer 200 gehandicapte deelnemers.

De eerste groep start om 13.00 uur, de tweede groep om 13.05 uur en de derde en laatste groep om 13.10 uur. Het vertrek en de terugkomst is bij Stern Trucks aan de Ambachtsstraat 21 Nijkerk. Rond 15.00 uur is de stoet weer terug.

ROUTE De route is als volgt: Ambachtsstraat- Watergoorweg- Havenstraat- Colenbranderstraat- Brink- Torenstraat- Vrijheidslaan- Oosterstraat- Frieswijkstraat- Samuel Gerssenlaan- Holkerweg- van Middachtenstraat- Nobellaan- Cornelis van Ramshorstlaan- Tinbergenlaan- Amersfoortseweg- Nieuwe Kerkstraat- Van Dijkhuizenstraat- Oude Amersfoortseweg- Slichtenhorsterweg- Chopinlaan- Grieglaan- Bachlaan- Hoefslag- Paasbosweg- Oude Barneveldseweg- Luxoolseweg- Nachtegaalsteeg- Bloemendaalseweg- Wallerstraat- 't Hazeveld- Vetkamp- Bruins Slotlaan- Nijverheidsstraat- Ambachtsstraat.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deelnemers met een beperking. Mensen die willen meerijden kunnen contact opnemen. Kijk voor meer informatie op www.truckfestijnnijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie