Afbeelding
ARJEN GERRITSMA

Eerste jaar Optisport niet zoals verwacht

4 juni 2019 om 14:50 lokaal

NIJKERK De samenwerking tussen Optisport en de gemeente Nijkerk heeft een moeizame start gekend. Optisport is sinds 2018 verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van het zwembad en de binnensportaccommodaties in de gemeente Nijkerk, maar het eerste jaar verliep niet volgens verwachting.

,,Veel dingen zijn anders verlopen dan vooraf verwacht, met als gevolg ontevreden gasten", zo laat Optisport weten. Met name de schoonmaak en de communicatie is voor Optisport nog een aandachtspunt. Optisport heeft daarom diverse acties ondernomen en zal deze de komende maanden gaan inzetten. Zo zal er een nieuwe teamleider komen voor de binnen en buitensportlocaties, zodat er meer duidelijkheid is voor de gebruikers.

Op 21 december 2017 zijn Optisport en de gemeente Nijkerk een samenwerking aangegaan voor tien jaar. Vanwege de moeizame start hebben Optisport en de gemeente Nijkerk op 22 mei een bestuurlijk overleg gehad. Afgesproken is dat Optisport een plan maakt om tot een dergelijke verbetering te komen zodat de start van het nieuwe sportseizoen beter gaat verlopen. Op basis van deze afspraken hebben beide partijen vertrouwen op een succesvolle voortzetting van de samenwerking.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie