Afbeelding
Maureen van Goethem

Echtpaar Van Goethem-van Haeren 65 jaar getrouwd

8 juni 2019 om 17:10 lokaal

HOEVELAKEN Jos van Goethem (88) en Wil van Goethem-van Haeren (85) waren zaterdag 8 juni precies 65 jaar getrouwd. Burgemeester Gerard Renkema kwam vrijdag 7 juni al persoonlijk de felicitaties doorgeven namens het Nijkerkse gemeentebestuur.

Het echtpaar is afgelopen 19 februari weer terug in Hoevelaken komen wonen, na een afwezigheid van ongeveer 30 jaar. Die tijd woonden zij met veel plezier in Ootmarsum (Twente). Zij wonen op dit moment in een appartement in De Stoutenborgh in Hoevelaken.

Hun huwelijk begon op 8-6-1954 om 8.30 uur in Arnhem. Zij zijn vaak verhuisd en dit alles had te maken met het werk van Jos. Hij is namelijk werkzaam geweest als militair bij de Koninklijke Luchtmacht tot zijn eervol ontslag in 1986. Door zijn baan bij de luchtmacht ging hij over de wereld en zijn de kinderen in Nederland, Duitsland en de VS geboren. Hij heeft zijn leven tijdens en na zijn luchtmachtperiode altijd vervolmaakt
met vrijwilligerswerk bij diverse maatschappelijke organisaties. Of het nu optreden was als Sinterklaas, plaatsnemen in een bestuur of oprichten van een stichting, hij draaide zijn hand er niet voor om.

Wil is tijdens het werkzame leven gezinsmanager (dit woord werd gebruikt door de ambtenaar van de burgerlijke stand bij hun huwelijk) geweest in een gezin met vier kinderen; Rob, Edwin, Viktor en Marilyn. De kinderen zijn allemaal getrouwd. Er zijn negen kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

De familie vierde dit 65-jarig jubileum zaterdag tijdens een gezellig samenkomen in Hoevelaken.

advertentie
advertentie