Afbeelding
Gemeente Nijkerk

Werkzaamheden voor herinrichting centrum van start

3 juni 2019 om 06:55 Nieuws

NIJKERK Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek start maandag 3 juni in opdracht van de gemeente met de herinrichting van een aantal straten in en rond het centrum van Nijkerk. Het gaat hierbij om de Kloosterstraat, Catharinastraat, Kleterstraat, Brede Beek, Voerstlaantje, Verlaat en Langestraat. ,,Het doel is de binnenstad aantrekkelijker te maken schrijft de gemeente. ,,Dit gebeurt door de straten opnieuw in te richten. Dit deel van het centrum krijgt zo dezelfde uitstraling als de Oosterpoort, Oosterstraat en de Frieswijkstraat."

Voor dit project heeft Dusseldorp zowel een projectapp 'Herstructurering centrum Nijkerk' (beschikbaar voor Android en iOS) als een Facebook-pagina 'Herinrichting centrum Nijkerk' aangemaakt. In de app staat de actuele informatie over dit project en via deze app kan iedereen Dusseldorp gemakkelijk per e-mail of telefonisch bereiken.

Vragen of opmerkingen over de werkzaamheden zijn welkom bij Wim de Lang, omgevingsmanager van Dusseldorp: w.delang@dusseldorp.nu of 06-22752795 én iedere donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur in het informatiekantoor aan het Voerstlaantje 2 in Nijkerk.

advertentie
advertentie