Afbeelding
Aalt Guliker

Trekkertrek Nijkerkerveen verdeelt recordbedrag onder goede doelen

2 juni 2019 om 19:00 lokaal

NIJKERKERVEEN Onder een heerlijk zomerzonnetje heeft de Stichting Evenementendag zaterdagavond het recordbedrag van 7300 euro verdeeld onder lokale goede doelen. Dit prachtige bedrag werd opgehaald tijdens de jaarlijkse Trekkertrek wedstrijd in Nijkerkerveen.

Aalt Guliker

Tijdens feestavond op het terrein van de familie Hijwegen aan de Hoevelakenseweg in Nijkerkerveen werden de volgende cheques uitgereikt. St. Nicolaas comité Nijkerkerveen 300 euro, Kinder Hospice Binnenveld, de Glind, Stichting Benja Nijkerk, Kika, Nijkerk voor Gruisor en De Veensche Kas mochten elk 500 euro in ontvangst nemen. EHBO Nijkerkerveen is 600 euro rijker. De drie Kerken uit Nijkerkerveen mogen elk 1300 euro verdeeld onder de diaconie en kerkrentmeesters bijschrijven op hun bankrekeningen.

De stichting organiseert deze avond elk jaar om de vele vrijwilligers te bedanken voor het mogelijk maken van de jaarlijkse Trekkertrek wedstrijd. Onder het genot van een heerlijke catering kon worden bijgepraat passeerden de foto's en filmbeelden die tijdens de wedstrijd die begin april plaatsvond nog eens de revue. Dijksterhuis kwam namens de Gemeente Nijkerk een mooie cheque van 100 euro overhandigen. De stichting krijgt dit bedrag omdat ze tien jaar bestaan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie