Afbeelding
Kees van den Heuvel

Twee koppelbedden voor Hospice Nijkerk

27 mei 2019 om 15:42 lokaal

NIJKERK Dankzij de opbrengst van de Roparun, die van zaterdag 8 tot en met maandag 10 juni wordt gelopen vanuit Parijs, kan het Hospice Nijkerk vanaf nu beschikken over twee koppelbedden. Deze bedden zijn reeds aangeschaft.

Kees van den Heuvel

Door de koppelbedden kan familie blijven slapen in het Hospice. Het bed wordt dan gekoppeld aan het bed van het familielid.

OP OOGHOOGTE Met dit duo-bed kan een meer huiselijk gevoel worden ervaren in de laatste dagen die nog resten. Daarnaast is het fijn om op ooghoogte te liggen. Hierdoor kun je nog mooie gesprekken met elkaar voeren, zo meldt de eerste gebruiker van deze koppelbedden. ,,Schenkers, jullie hebben hier echt goed aan gedaan om dit te schenken aan Hospice Nijkerk. En wat leuk dat ik de eerste mocht zijn die dit mocht uitproberen." 

OVERHANDIGING De schenking is afkomstig van het Medway Running team die ten behoeve van de Roparun reeds 12.000 euro heeft opgehaald. Namens Medway was Morris de Graaf aanwezig bij de formele overhandiging en Willemien Schep was aanwezig namens Netwerk Palliatieve Terminale Zorg Noordwest Veluwe. Namens het hospice was Alida van der Hout aanwezig.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie