Onderscheiding voor Opkikker-ambassadeur Thijs Zwarts uit Nijkerkerveen

20 mei 2019 om 14:22 lokaal Deel je nieuws

Thijs Zwarts uit Nijkerkerveen heeft afgelopen zondag, samen met zijn ouders en broer en zus, kunnen genieten van de speciale Ambassadeursdag in Attractiepark Slagharen. Deze dag werd hen aangeboden door Stichting Opkikker. Voor Thijs werd deze dag extra bijzonder, toen hij naar voren werd geroepen. Wat bleek? Thijs kreeg de exclusieve Opkikkermedaille opgespeld, omdat Thijs zich zo inzet voor Stichting Opkikker!

Thijs heeft vorig jaar samen met het gezin Zwarts een Opkikkerdag meegemaakt, omdat Thijs ziek is geweest en dit veel impact heeft gehad op hem en het hele gezin. Thijs zet zicht sindsdien in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeur. Op die manier hoopt Thijs dat ook andere gezinnen met een ziek kind zo'n fantastiche dag mogen beleven.

Daarom vraag Thijs aan u, lever uw oude mobiele telefoon en inkcartridges in voor het goede doel!

Voor elk ingeleverd exemplaar krijgt Stichting Opkikker een vergoeding. Deze opbrengst gaat volledig ten goede aan de organisatie van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

In Nijkerkerveen kunt u ze inleveren of in de brievenbus doen op de

Van Dijkhuizenstraat 60.

Voor meer informatie over de Stichting of de actie kijk op de website.

Alvast bedankt names Thijs Zwarts, kinderambassadeur van Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker zet zich in om gezinnen met een ziek kind een langdurige positieve boost te geven. Nadat zij een Opkikkerdag beleefd hebben - een dag vol verrassingen, leuke activiteiten, ontspanning en weer even écht samen zijn met het hele gezin - krijgen de kinderen de mogelijkheid om ambassadeur van de stichting te worden. Door het ambassadeurschap probeert de stichting deze kinderen trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht te geven. Met als uitgangspunt de transformatie van patiënt naar ambassadeur. Zij zetten zich geheel vrijblijvend op allerlei manieren in om hun lotgenootjes, dus andere gezinnen met een ziek kind, ook een Opkikker te geven! Wat zij doen? Van het houden van een spreekbeurt tot het ophalen van geld door middel van het organiseren van een actie.

Stichting Opkikker is geheel zelfstandig en afhankelijk van zakelijk en particulier initiatief. Meer informatie over het werk van Stichting Opkikker kunt u vinden op www.opkikker.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie