Eindelijk weer winst Veensche Boys

18 mei 2019 om 23:31 Sport

NIJKERKERVEEN Het was alweer even geleden dus smaakte het zoet van de overwinning extra zoet voor Veensche Boys. De 2-3 tegen Benschop was dikverdiend, want de Bos lieten weer eens goed voetbal zien en hadden met een groter verschil kunnen (moeten) winnen.

De eerste helft was Veensche Boys heer en meester en er werden diverse kansen gecreëerd. Tom van Donselaar verzilverde er één en omdat Wessel Kroon de (spaarzame) counters van Benschop neutraliseerde, stond het bij rust slechts 0-1. Snel na de thee verdubbelde Stefan Fredriksen de voorsprong met een bekeken wippertje: 0-2.

Het wachten was op meer treffers van de Boys, maar ze konden niet profiteren van de extra ruimte die Benschop weggaf door de aanval te zoeken. En toen leek het weer verkeerd te gaan voor de ploeg uit Nijkerkerveen, want de Utrechters kwamen terug tot 2-2. Een tegenvaller leek opnieuw in de maak, maar in de slotminuut Tom van Donselaar er voor dat Veensche Boys toch de terechte 2-3 winst mee naar huis nam.