Logo Walk&Talk
Logo Walk&Talk Logo Walk&Talk

'Solliciteren anno nu' bij Walk and Talk Nijkerk

29 april 2019 om 19:48 Nieuws Deel je nieuws

Wat maakt solliciteren anno nu anders dan vroeger? Maandag 13 mei hoor je meer bij dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden, bij de Bibliotheek.

Deze ochtend is de inleiding gericht op ‘solliciteren anno nu’: Wat maakt solliciteren nu anders dan vroeger?; Wat betekent dat voor werkzoekenden? Wat zijn je opties om het anders te doen en succesvoller te zijn? Lotje Vis verzorgt de inleiding, daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Lotje heeft een coaching praktijk onder de naam WERKaanWERK.

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Nijkerk is te vinden aan de Frieswijkstraat 99.

Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.

advertentie
advertentie