Een eerdere Walk&Talk bijeenkomst
Een eerdere Walk&Talk bijeenkomst Bibliotheek Nijkerk

Passie; voor werkzoekenden in Nijkerk

4 april 2019 om 11:56 lokaal Deel je nieuws

Weet jij wat jouw passie is en hoe je die inzet bij je (zoektocht naar) werk? Op maandag 15 april hoor je meer bij Walk&Talk, dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek.

Hoe kom je erachter waar jouw passie ligt? Passie is de drijfveer in je leven. Passie is wat je kracht, energie, hoop en geluk geeft. Het is wat je het liefste doet en waar je een natuurlijke aanleg voor hebt.  Passie geeft je leven zin, betekenis en inhoud. Kom in gesprek en ga op zoek naar het stukje passie in jou! Marie-Jeanne Wijnbeek helpt je op weg om je passie te ontdekken. Na deze inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Je bepaald zelf hoelang je blijft koffiedrinken.

Walk en Talk is vanaf deze maand standaard één keer per maand op maandag bij de Bibliotheek in Nijkerk. De eerste maandag is 15 april, overige data zijn terug te vinden op onze website. De Walk&Talk bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Nijkerk is te vinden aan de Frieswijkstraat 99.

Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.

Logo Walk&Talk
advertentie
advertentie