Leren is VUN
Leren is VUN Unsplash

VUN kent succesvol jubileumseizoen

3 april 2019 om 10:50 lokaal Deel je nieuws

Het jubileumseizoen van 40 jaar VUN loopt ten einde. Een prachtig jaar, waarin de VUN weer een enorme groei van het aantal cursisten en deelnemers heeft mogen mee maken.

Dit seizoen heeft de VUN tot nu aan toe ruim 600 mensen mogen ontvangen als cursist of als deelnemers aan haar lezingen.

Met nog 5 VUN activiteiten op het programma voor het huidige seizoen hoopt de VUN  daar nog velen aan toe te mogen voegen.

Vernieuwede website
De afgelopen weken heeft de VUN veel aandacht besteed aan de lay-out van haar website.  Een nieuwe frisse look.  In de vernieuwde site komt meer nadruk te liggen op de informatie en de komende cursussen en lezingen.

De korte cursussen zijn onderverdeeld in 3 groepen:Kunst, Cultuur & Geschiedenis, Mens & Maatschappij en EHBO

Naast de "standaard" lezingen, is er een nieuwe rubriek "VUN Specials". Dit zijn een beetje de vreemde eenden in de bijt, die niet echt in een categorie te plaatsen zijn. Een voorbeeld in het huidige seizoen zijn de concerten van de Messiah in december en het concert van a.s. vrijdag 5 april de Johannes Passion.

De komende periode zal de website gevuld worden met talen, korte cursussen, lezingen en VUN specials voor 2019-2020.

VUN op Social Media
Met de vernieuwde website heeft de VUN gelijk doorgepakt en heeft zich op diverse social media sites gevestigd. Je vindt de VUN sinds kort op: Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram

Concert: De Joannes Passion – vrijdag 5 april
Naast dat de Gemeente Nijkerk ons financieel steunt voor dit cocert zals Wethouder Harke Dijksterhuis deze avond voor ons openen.

Het vocaal ensemble Voices, het Wilhelminaconsort (leden Radio Filharmonisch Orkest) en een vijftal ervaren solisten o.l.v. Piet Philipse, staan garant voor een avond vol passie en prachtige muziek.

Dat blijkt ook uit een recensie over de uitvoering in Bussum, hieronder een klein stukje uit deze recensie:

"Vanmiddag heb ik uw Johannes Passion uitvoering bijgewoond en ben er diep van onder de indruk geraakt. Een ingetogen uitvoering, juist door minimale bezetting, een gemotiveerd en innerlijk betrokken koor (en orkest), prachtige stemmen van de solisten en een directie met zeggingskracht......" 

"....Mijn mooiste Johannes Passion! Ik heb het gebeuren innerlijk meebeleefd! Ik wil u allen langs deze weg heel erg bedanken en veel succes wensen voor de verdere uitvoeringen!"

Meer informatie? https://www.vu-nijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie