Afbeelding
Gerrit Steen

Warmdraaitoertocht eindigt in Hoevelaken

18 maart 2019 om 11:10 lokaal

HOEVELAKEN Voor veel motorrijders is eind maart de start van het motorseizoen. Voor die motorrijders organiseert motorclub STIMON de Warmdraaitoertocht met als begin en eindpunt een motorzaak.

Op zaterdag 23 maart kunnen de deelnemers zich tussen 09.00 en 10.30 uur melden bij Motorhuis de Valkenier, Doctor Willem Dreeslaan 10 in Barneveld. Daar kan kosteloos voor deelname worden ingeschreven, een kop koffie worden gedronken en naar keuze worden vertrokken: om 09.45 uur of om 10.45 uur.

TOERLEIDER Twee vertrekmomenten met twee verschillende toerleiders. Eén van de toerleiders is de Nijkerkerveense Annemieke Stoke. Binnen de groep toerleiders van de STIMON is zij de enige vrouw. Zij vertrekt tijdens de Warmdraaitoertocht als tweede toerleider om 10.45 uur en zorgt er, evenals de eerste toerleider, voor dat de deelnemers via een mooie route bij het eindpunt arriveren. Dat eindpunt is Doornekamp Motorsport in Hoevelaken.

DONATIES Zowel bij het begin- als eindpunt staat een collectebus. De donaties gaan naar de AEDstichting Hoevelaken/Nijkerk. Meer informatie over de STIMON of de rit kan worden verkregen door te kijken op www.stimon.nl of telefonisch via 06 5253 5594.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie