In gesprek met PvdA-kandidaten voor Provinciale Staten en Waterschap

12 maart 2019 om 13:45 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 16 maart aanstaande gaan de kandidaten van de Partij van de Arbeid voor de Gelderse Provinciale Statenverkiezingen de Noorwest Veluwe doorkruisen. Ook de kandidaten voor de Waterschapsverkiezingen Vallei en Veluwe zijn daarbij aanwezig. Daarnaast is er veel ondersteuning door een grote groep vrijwilligers. Om 10 uur start de tour met een bezoek aan het centrum van Hattem.

Op die dag zijn de inwoners van de regio in de gelegenheid om in gesprek te gaan met hun volksvertegenwoordigers. De Partij van de Arbeid maakt zich onder meer hard voor meer betaalbare woningen, een gezonde en veilige leefomgeving en een betere bereikbaarheid van de Gelderse dorpen en steden. De kandidaten van het Waterschap Vallei en Veluwe zetten zich in voor een veilig, eerlijk, duurzaam en toekomstgericht beleid ten aanzien van de waterhuishouding in dit gebied.

De Hattemse blaaskapel 'De Hanewakkers' gaan mee op campagne en zullen hen muzikaal ondersteunen. Na Hattem worden Heerde, Epe, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo bezocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie