Sparta Nijkerk ruim langs CSV Apeldoorn

9 maart 2019 om 23:16 Sport/sport

NIJKERK Vaak was CSV Apeldoorn een geduchte tegenstander voor Sparta Nijkerk. Zaterdag hadden de Nijkerkers echter weinig problemen om de wedstrijd winnend af te sluiten. In het duel waren de Spartanen vrijwel continu de bovenliggende partij met een duidelijk 3-0 overwinning tot gevolg.

Het sterke begin van Sparta Nijkerk werd al snel beloond met een voorsprong toen Gilbrano Plet prima uithaalde voor de 1-0. Halverwege de eerste helft verdubbelde Mohammed el Haydar de stand met attent reageren na een corner. Tot de pauze volgden nog meer kansen voor de oranjehemden, waar CSV Apeldoorn geen enkele keer in de buurt van een treffer kwam.

Dat gebeurde pas na de thee wat meer, maar de thuisploeg hield de controle over het duel. Toen Bryan Burgerhout de 3-0 aantekende, was het duel definitief gespeeld. CSV Apeldoorn kreeg nagenoeg geen poot aan de (natte) grond in Nijkerk en de eindstand was verdiend.

Sparta Nijkerk klom naar de tweede plaats op de ranglijst, waar de bezoekers uit Apeldoorn nog hard moet knokken om uit de degradatiezorgen te komen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie