Opnieuw ruime zege Voice

10 maart 2019 om 20:44 Sport/sport Deel je nieuws

De herenhandballers van Voice speelden afgelopen zaterdag in Harderwijk tegen Atlantis Dronten. Vorige week won Voice met ruime cijfers van het laaggeklasseerde Vido. Atlantis staat een plek hoger op de ranglijst dan Voice. Eerder dit seizoen in Nijkerk werd nog met één punt verschil verloren. Voice verwachte dan ook een moeilijke avond, maar won zeer overtuigend met 29-12.

Voice startte furieus en pakte al binnen een paar minuten een flinke voorsprong. Met een paar doelpunten op rij leek Atlantis optimaal te profiteren van een zwakkere periode bij Voice. Net toen de thuisploeg weer terug in wedstrijd leek, was Voice weer bij de les. Met een serie goed uitgespeelde aanvallen werd definitief afstand genomen van Atlantis. Bij rust was de voorsprong al negen doelpunten (7-16).

Als Atlantis nog de intentie had om het de tweede helft spannend te maken, was dat na vijf minuten wel verdwenen. Voice bleef doorgaan met scoren, terwijl Atlantis slechts via een strafworp wat terug deed. In de laatste tien minuten nam Voice gas terug en werd het spel slordiger en rommeliger. Veel maakte het niet meer uit. De voorsprong was zo groot dat er al een tijdje van een echte wedstrijd geen sprake meer was. Voice pakte een overtuigende 12-29 overwinning en passeert daarmee Atlantis op de ranglijst.