Afbeelding
Caspar Stuart Fotografie

Succesvolle 18de editie van de Veluwepoortloop

9 maart 2019 om 20:52 Sport/sport

NIJKERK Het was gelukkig droog tijdens de 18e editie van de Veluwepoortloop. Er deden zaterdag ondanks het stormachtige weer meer dan tweehonderd hardlopers mee en dat was een prima opkomst. Na het startschot, dat door hoofdsponsor Doornhof Verzekeringen werd verzorgd, trotseerden de lopers windkracht vijf in het buitengebied van Nijkerk.

Er deden ongeveer twintig kinderen mee aan de kidsrun van 2 kilometer. Het snelste meisje was Dyone van Aller, met een tijd van 8.35. De snelste jongen was Harm-Jan Hannessen met 8.48. Alle kinderen kregen een medaille en bidon.

HARD GELOPEN Ook bij de heren op de vijf kilometer is erg hard gelopen. Camiel Kruiswijk kwam binnen met een tijd van 17.17. Snelste dame op deze afstand was Jeanique de Graaf met 20.30. Bij de tien kilometer is de winnaar Bert Ruitenbeek. Hij kwam na 36.51 binnen. Snelste dame was Willeke den Dikken met 45.16.

VRIJWILLIGERS ,,AVN is blij met de financiële bijdrage van hoofdsponsor Doornhof Verzekeringen. Daarnaast bedanken we Univé Midden Nederland voor het ter beschikking stellen van een kar waarin onze mensen de tijdregistratie konden verzorgen", aldus AVN. Fysiotherapie Corlaer was aanwezig met een paar masseurs die een korte behandeling of een sportmassage na afloop verzorgden. De Boni stelde voor alle vrijwilligers broodjes, fruit en drinken beschikbaar. Bokkers Catering leverde diverse zaken, zoals een partytent. Expeditie Peru van het Corlaer College heeft een mooie opbrengst gerealiseerd die ten goede komt aan arme kinderen in Peru. ,,Alle vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet."

Foto's en uitslagen zijn te zien op www.avnijkerk.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie