Ruime thuisoverwinning Voice

3 maart 2019 om 20:12 Sport/sport Deel je nieuws

De herenhandballers van Voice hebben hun thuisduel tegen Vios uit Purmerend overtuigend gewonnen. De thuisploeg maakte in de eerste helft het verschil. Waar het eerste duel eerder in de competitie nog werd verloren, won Voice deze keer met ruime cijfers: 32-20.

Voice opende sterk en in hoog tempo. De ploeg stond met een paar snelle aanvallen binnen een paar minuten op een 4-0 voorsprong. Daarna deed Vios wat terug, maar Voice liet zich niet van de wijs brengen en ging in hetzelfde tempo door. Vios kon verdedigend weinig inbrengen tegen het snelle en verzorgde aanvalsspel van Voice. Pas aan het eind van de eerste helft kwam Vios wat beter in de wedstrijd, maar toen was het verschil al gemaakt. Met een 19-7 score gingen de ploegen rusten.

In de tweede helft bleef Voice geconcentreerd en goed spelen. Vios kreeg geen moment een kans om terug in de wedstrijd te komen. Met nog zo’n 10 minuten te spelen verslapte de aandacht van Voice. Aanvallend ging er steeds meer mis en verdedigend werd er veel meer ruimte weggegeven. Vios profiteerde en kon zo de schade nog een beetje beperken. Met 32-20 boekte Voice de grootste thuisoverwinning van het seizoen.