Start ATB
Start ATB M. Sleijster

7e Open ATB Kampioenschappen van Zeewolde

3 maart 2019 om 11:40 Sport/sport Deel je nieuws

Op Zondag 10 maart organiseert de Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) de "7e ATB kampioenschappen van Zeewolde". De start en finish is rond het RCN Vakantiepark Zeewolde , Dasselaarweg 1 te Zeewolde . Deelname is voor iedereen vanaf 12 jaar die mee wil doen aan een ATB wedstrijd ! Voor de jeugd van 6 t/m 11 jaar is zelfs een aparte wedstrijd georganiseerd.

Ook dit jaar is het een fantastisch parcours met meerdere rondes, hierdoor houdt je je tegenstander in het zicht en is het spannend voor het publiek. Het fietsparcours is voor iedereen leuk maar uitdagend.

Wedstrijdinformatie: Jeugd van 6 t/m 11 jaar rijden rijden 4 rondes van 1,2 km en hebben hun eigen wedstrijd welke verreden wordt voor de "grote" wedstrijd. 

18+ en jeugd 12 t/m 17 jaar hebben een Ronde van +/- 4.0 km. De Heren rijden 6 rondes en de Dames rijden 5 rondes. De Jeugd 12 t/m 17 jaar rijden 5 rondes.

De verschillende Leeftijdscategorieën zijn: Heren: 18+ en 50+. Dames: 18+ en 40+. Jeugd 12 t/m 17 jaar.

Aanmelding & Starttijd:

De aanmelding en ophalen van het startnummer is tussen 09.30 tot 10:15 uur in de recreatiezaal van de RCN.
De starttijd is om 10.00 uur voor de Jeugd 6 t/m 11 jaar, de starttijd voor de overige categorieën is 10.45 uur.
Na-aanmelding is mogelijk tot een maximum van 80 deelnemers, dus vol=vol, graag vooraanmelding via onze website www.TVZ-Zeewolde.nl

Kosten:
De kosten voor niet TVZ- leden: € 7,- , voor de jeugd van 12 t/m 17:  € 5,-
Na afloop kan bij inleveren van het startnummer een (1) kop koffie, thee of frisdrank gehaald worden in de recreatiezaal van de RCN Camping, waar ook de prijzen uitgereikt zullen worden.

Parcours:

Het fietsparcours is rondom de RCN Camping en te zien op onze speciale inschrijvingswebsite. (www.tvz-zeewolde.nl)  Deze werd vorig jaar door de deelnemers beloond met een rapportcijfer van 9.8 !

Inschrijven: Cyclocross en/of elektrische fietsen zijn uitgesloten van deelname. Het aantal deelnemers is begrenst op maximaal 80 deelnemers!! Deelname is geheel op eigen risico en de organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing van eigendommen.

Helm verplicht
De TVZ heeft als doel om iedereen die in het bezit is van een goedgekeurde valhelm en ATB fiets mee te kunnen laten doen aan een leuke laagdrempelige ATB wedstrijd.

Schrijf in en doe mee !!
 

advertentie
advertentie