Afbeelding
Blue Lamoen

Blue Lamoen in sportcafé De Slag

1 maart 2019 om 07:19 lokaal

HOEVELAKEN ,,Het wordt ongetwijfeld weer lekker swingen op zondagmiddag 3 maart want dan treedt de Rock en Rock'n Roll coverband Blue Lamoen op vanaf 14.00 uur in sportcafé De Slag te Hoevelaken." Aan het woord is Hans Root van het sportcafé, die op deze wijze iedere maand een kleur- en luisterrijke invulling wil geven op de zondagmiddag en daarmee tegemoet komt aan het verzoek van muziekliefhebbers.

Gerrit Steen

,,Het succes dat we vorig jaar op zondagmiddag hadden met het swingende optreden van Hank the Knife smaakte volgens de muzikale liefhebbers van rock'n roll-muziek uit de 60-er en 70-er jaren naar meer'', vervolgt Hans Root." Op zondagmiddag worden deze liefhebbers op hun wenken bediend met een gratis en swingend optreden van Blue Lamoen.

PLEZIER MAKEN Blue Lamoen is een Rock en Rock 'n Roll cover band die ook wat eigen werk brengt: ,,Onze stijl? We houden vooral van het wat steviger werk uit de jaren 60 en 70 met wat uitstapjes naar de jaren 80. Het publiek kan nummers van bijvoorbeeld de Beatles, Steely Dan, the Who, Wishbone Ash, Badfinger en Jimi Hendrix verwachten. Onze band zet samen meer dan 200 jaar muzikale ervaring neer en is daar natuurlijk behoorlijk trots op. Plezier maken staat bij ons voorop. De bezetting is Bas Möllenkramer, Louis van Hees, Marcel Vrakking, Henk Vente en Eric Geskus."

COR BRUINSMA Hans Root wil in samenwerking met Cor Bruinsma van de gelijknamige gitaarschool uit Nijkerkerveen iedere maand een andere band laten optreden. Hans Root: ,,De enorme passie die Cor Bruinsma heeft voor het gitaarspel draagt hij niet alleen graag én met succes over aan een ieder die ook graag de gitaar wil leren bespelen, maar daarnaast is hij ook gitarist, zanger en ongekroond leader of de Old Bones Blues Band, die onlangs nog in café de Noot in Hoogland en tijdens 'Gluren bij de Buren' in Hoevelaken te horen. Met deze band boordevol blues en bluesrock is hij op zondagmiddag 14 april vanaf 14.00 uur te zien en te beluisteren in sportcafé de Slag."

FORMULE 1 Over de verdere invulling van de muzikale activiteiten is Hans Root nog in overleg met Cor Bruinsma: ,,We hebben al een aantal mooie optredens in de pijplijn, maar de exacte data zijn nog niet bekend. Naast de muzikale activiteiten is er op 8 maart de presentatie van de een nieuwe dartclub, waar zich nu al dertig mensen voor hebben aangemeld.

En ook de liefhebbers van het Formule 1 racespektakel komen bij ons ruimschoots aan hun trekken. Bij de opening van het nieuwe raceseizoen, de GP in Australië op zondag 17 maart, verzorgen wij vanaf 6.00 uur een smaakvol ontbijt met champagne, waardoor iedereen die dat wil de verrichtingen van Max Verstappen op een groot beeldscherm live kan volgen.''

Op zaterdagavond vierden de Leutbroeken, de oudste carnavalsvereniging van Amersfoort die in Hoevelaken haar residentie heeft, haar 55-jarig bestaan in De Slag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie