Aalt Guliker

NSC ruim langs Nunspeet

17 februari 2019 om 03:25 Sport/sport

NIJKERK Een week na de onnodige nederlaag bij Hierden heeft NSC zich prima hersteld. Op eigen veld ging het niet eenvoudig tegen Nunspeet, maar de 5-2 overwinning was toch afgetekend en verdiend.

De winst van NSC kwam voor een groot gedeelte op het conto van Yordi Grovenstein, die een prima wedstrijd speelde. Grovenstein zorgde met twee bekeken schoten voor de 2-0 voorsprong en toen Nunspeet dichterbij kwam, zorgde hij ook voor de 3-1. Het zorgde ervoor dat NSC met een comfortabele voorsprong de rust in ging.

Het gaf NSC blijkbaar wat teveel rust, want in de tweede helft nam Nunspeet aanvankelijk het initiatief. De 3-2 was het logische gevolg en gelukkig waren de spelers van NSC daarna wel weer bij de les. De krachten bij Nunspeet namen af en NSC zette een tandje bij. Het resulteerde in twee doelpunten voor de Nijekrkers van Mark Fennebeumer, zodat NSC met 5-2 de punten thuis hield.